Wie is Jorien?

Hallo!

Ik ben Jorien, de eigenaar van ‘Bewegen met Jorien’ en ‘Mens & Kinders’ en moeder van twee kinderen.

Van jongs af aan ben ik altijd veel met sport in aanraking geweest en voelde me het beste als ik buiten had gesport. Afgezien van wat kleine blessures ging het me eigenlijk altijd wel goed af. In mijn studententijd heeft het roeien me zelfs doen besluiten om van studie te switchen en van sporten mijn werk te maken (ik was dan ook meer met roeien dan met studeren bezig)! Zo ben ik op de HALO terechtgekomen, maar uiteindelijk bleef het sporten in de buitenlucht trekken en ben ik nooit in de gymzaal les gaan geven. Kort na afronding van mijn studie heb ik 5 jaar in Australië gewoond en gewerkt. Dit was een geweldige tijd in een supermooi land! Na een jaar als kajakinstructeur ben ik begonnen als Personal Trainer en mijn eigen bedrijf opgestart. Mensen het plezier van bewegen laten ervaren is het leukste dat er is!

In de jaren dat ik topfit was werd ik zwanger en heb ik ook de andere kant mogen ervaren: bijna niet meer kunnen lopen/bewegen door (bekken)pijn! Ik ben nu 5 jaar verder en 2 kinderen rijker en langzaamaan begint de fitness gelukkig weer terug te komen. Door deze ervaring heb ik steeds meer interesse gekregen in het sporten rondom de zwangerschap en ben ik me hierin gaan verdiepen. Bij toeval stuitte ik op het Baby-Bootcamp concept en ben ik hiermee van start gegaan. Het is erg leuk om te sporten met je baby/kind en een bijkomend voordeel: geen oppas nodig!

De lessen Baby-Bootcamp bevallen zo goed dat ik een vervolgles ontwikkeld heb: Peuter-Bootcamp! Dit geeft moeders de mogelijkheid om te blijven sporten met hun kindje, maar deze les is natuurlijk ook geschikt voor vaders! Er komen zeer binnenkort ook lessen bij voor vlak na je bevalling en lessen voor tijdens je zwangerschap. Houd de website dus in de gaten voor het laatste nieuws.

Kijk eens rond op deze website en vind een les die bij je past – een proefles is altijd mogelijk.

Jorien