Baby-Bootcamp®

Baby-Bootcamp®….wat is dat nou eigenlijk?

Tijdens de lessen leer je met je baby bewegen terwijl je zelf werkt aan het herstel na je bevalling en opbouw van je conditie. De lessen worden langzaam opgebouwd en steeds pittiger voor je. Het leuke is ook nog dat je baby meegroeit en daardoor je “gewichten” steeds zwaarder worden naarmate de weken verstrijken.

Je baby is gemiddeld tussen de 3 en de 9 maanden oud (maar sommige kindjes kunnen zelfs door tot een jaar of 1!).

Een speciaal door Baby-Bootcamp® ontwikkelde Baby-Belt helpt je baby te ondersteunen zodat ook je baby betrokken wordt bij het cardiogedeelte van de les. Het fitnessgedeelte van je baby is natuurlijk niet bedoeld om sportprestaties te bewerkstelligen, maar om de motorische, geestelijke en emotionele ontwikkeling te stimuleren.

Baby-Bootcamp® is een spierverstevigende training, de bekende probleemzone van buik, billen en benen wordt aangepakt en afgewisseld met leeftijdsgerichte oefeningen voor je kleintje. Elke les beginnen we met een gedeelte cardio (je hartslag gaat omhoog!). Natuurlijk wordt er op gelet dat de oefeningen rustig worden opgebouwd en dat er geen overbelasting gaat plaatsvinden. Heb jij klachten gehad tijdens je zwangerschap of erna? Ook dan kun je mee komen doen! Oefeningen kunnen ten alle tijde aangepast worden en er worden meerdere opties gegeven tijdens de les. Wel even vooraf aangeven/overleggen.

Naast alle beweegfactoren is er ook nog het sociale gedeelte. Je komt in contact met andere moeders met baby’s van dezelfde leeftijd en kan veel informatie uitwisselen en veel tips van elkaar krijgen. Daarbij is het natuurlijk erg gezellig!

Lessen duren 45 minuten. Ik trek er wel een uur voor uit, dan heb je tijd om rustig uit- en weer in te pakken en je na de les de gelegenheid te geven om vragen te stellen.

Om eens te ervaren hoe zo’n les gaat kun je een gratis proefles doen. Daarvoor hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact op! Tot snel op een van de lessen 🙂

 

Locatie en tijden:

Elke woensdag bij Mens & Kinders aan de Assendorperstraat 66: 10.15u.

Mocht de les vol zitten dan wordt er een nieuwe les gepland.

Parkeren kan vaak voor de deur voor €1 per uur. Er is voldoende ruimte voor fietsen/bakfietsen en kinderwagens kunnen gewoon mee tot aan de zaal. 

Kosten:

De proefles is gratis.

Daarna kun je meesporten met een flexibel abonnement: €30 per maand voor 1x per week, €40 per maand voor 2x per week en €50 per maand voor onbeperkt sporten.

Abonnementen kunnen tijdelijk stop gezet worden in geval van vakanties of ziek zijn langer dan 1 week. Een gemiste les kun je inhalen op een andere dag/locatie of ‘inruilen’ voor een andere les (small group-bootcamp bijvoorbeeld). Opzegtermijn is 2 weken voor het einde van de maand.

Het is ook mogelijk een strippenkaart aan te schaffen:  €90 voor een 10-strippenkaart en deze is 4 maanden geldig.

Aanmelden voor een proefles:

Wil je ook eens mee komen doen om te kijken of het wat voor je is? Meld je aan voor een proefles, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.